De Fransen komen!

Christine & The Queens
Christine & The Queens

Als er weer Spaanse en Franse muziek in de hitparades verschijnt, betekent meestal dat het weer zomer wordt of net geweest is. Dat zijn de periodes dat songs uit die taalstreek het beste gedijen. Want het stimuleert het verlangen naar zon, vrijheid, stokbrood en strand! Brigitte and the Queens is zo’n artieste die helemaal tegemoet komt aan dat gevoel. Het is 1 van de vele zonnige hits die je kunt beluisteren in de programma’s die Hit100.nl hieronder aanbiedt.

Mixing Generations 5 apr. 2015 by Hit100nl on Mixcloud

Classic gold – 08 by Willemkeekstra on Mixcloud

Pop nonstop – 08 by Willemkeekstra on Mixcloud

Rockballads – 06 by Willemkeekstra on Mixcloud

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.