Humberto Tan lanceert eigen dance-radiostation

De feestelijke opening van het eigen radiostation van Tan.
De feestelijke opening van het eigen radiostation van Tan.

Na Lex Harding en Ferry Maat, heeft nu ook Humberto Tan zijn eigen radiostation. Uiteraard uitsluitend met dance-hits, omdat hij daar veel van weet. Vorig jaar verscheen het soundbook ‘Let’s Dance’ van Humberto Tan en later dit jaar wordt in de Ziggo Dome het evenement ‘Let’s Dance’ georganiseerd dat in het teken staat van de beste dance classics aller tijden. Zijn radiostation heet ‘Let’s Dance’ en is te beluisteren via de site van Radio 10. Op het nieuwe digitale station komen hits van bijvoorbeeld KC and The Sunshine Band en Sister Sledge voorbij.

Tan lanceerde het station live tijdens de ochtendshow van Radio 10 dj Tim Klijn. Hij was er om te praten over zijn nieuwe RTL 4 programma ‘Dance Dance Dance’ en de grote dance classics liveshow ‘Let’s Dance’. Aan het einde van de show was het tijd voor een verrassing: het lanceren van zijn eigen radiostation ‘Humberto Tan’s Let’s Dance’, powered by Radio 10. Live in de show startte Humberto met een druk op de knop en in discostijl zijn eigen digitaal radiostation.

Humberto Tan: “Prachtig dat iets dat met een boek en een album begon is uitgegroeid tot een groot dansfeest. En daar is nu zelfs een eigen radiostation bij Radio 10 aan toegevoegd met al mijn favoriete dance classics, het is helemaal compleet!”

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.