Naar het platteland met Ben Haenow


Muziek blijft een verrassende ontdekkingstocht. Bij onze wekelijkse verkenning langs de hitparades van deze wereld kwamen we ‘Second Hand Heart’ van Ben Haenow (samen met niemand minder dan Kelly Clarkson) tegen. Nieuw binnen gekomen in de Britse top 30. Een heerlijke radio-plaat over het leven op het platteland (tenminste daar speelt de video zich af). Ben Haenow werd in Engeland beroemd toen hij in 2014 de Britse uitvoering van het programma van de X-factor won. Hij is geboren in Croydon, Zuid-Londen. Zijn ouders gingen scheiden toen hij vier was en zijn moeder moest drie banen hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Dat alles had zijn effect op Ben, die als teenager aan de drugs en drank raakte. Dankzij zijn ontdekking van zijn muzikale kwaliteiten wist hij daar echter aan te ontsnappen. Op zijn 15e vormde hij samen met zijn broer de band Lost Audio.

Radioavontuur 25 oktober 2015 by Hit100nl on Mixcloud

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.