Can’t sleep love: raar & romantisch


In de toelichting op de video op YouTube zegt de groep zelf dat hun album waar deze track van afkomstig is je voorbereidt op een romantische kerst. Dat ‘jinglebells-gevoel’ hebben we zelf niet bij dit nummer, maar het brengt je wel in een bepaalde groove. En de video is beslist knap gemaakt. Leuk bedacht om de personen in de achtergrond op te laten gaan, waarmee het een soort zoekplaatje wordt. De uitvoerenden, Pentatonix (ook wel afgekort als PTX), zijn een uit vijf personen bestaande a capella groep uit het Amerikaanse Arlington (Texas). De groep bestaat sinds 2011 en kreeg in het thuisland bekendheid door het programma The Sing-Off te winnen, waarmee een platencontract bij Sony in de wacht gesleept werd.

Hier onder weer ruim drie uur hits, samengesteld door Hit100.nl

Radioavontuur 2 nov. 2015 by Hit100nl on Mixcloud

Pop nonstop – 028 by Willemkeekstra on Mixcloud

Classic gold – 027 by Willemkeekstra on Mixcloud

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.