Oostenrijkse prikkels in Hit100

Direct toegegeven, het is een wat raar nummer het Ham Kummst van Seiler und Speer. Maar daardoor bijt het zich vast in je hersenpan. Het was een nummer 1 in Oostenrijk, het land van herkomst van deze zangers. En omdat we ook elke week een rondje langs alle hitparades maken kwamen we dit tegen en dankzij Spotify en YouTube kun je er direct naar luisteren, dus na een weekje in onze speellijst heeft het nummer nu een plek in de normale programmering. Wat vind jij er van?

Seiler und Speer – Wikipedia, the free encyclopedia

RadioAvontuur 8 feb 2016 by Hit100nl on Mixcloud

Pop nonstop – 038 by Willemkeekstra on Mixcloud

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.