Iedereen zijn eigen winnaar: Amir


Natúúrlijk won weer de verkeerde artiest het Eurovisie Songfestival 2016. Elk jaar is het hetzelfde liedje (leuke woordspeling…), en komt er een winnaar uit de bus: Oh, die is gekozen om politieke redenen of omdat ie zo ‘lekker gek’ is, maar nooit omdat het gewoon het beste liedje is. Dus bij Hit100 hebben we ditmaal Amir als winnaar aangewezen (tenminste door een deel van de ploeg). Vooral de versie waarbij hij deels Frans, deels Engels zingt. Lijkt ons nu al zalig om af te spelen bij onze reis naar het zuiden richting Frankrijk. We zijn al aan het aftellen voor de zomervakantie! Ondertussen kun je naar onderstaande programma’s van Hit100 luisteren, waarin uiteraard Amir ook voorkomt.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.