Geen korting op hit100


Black Friday is een Amerikaans begrip (zie hier boven de drukte in Los Angeles van woensdag 23 nov. 2016, als alle Amerikanen onderweg gaan naar hun vrienden en familie) dat in Nederland ook steeds meer voet aan de grond krijgt. Het is de vrijdag na Thanks Giving (wanneer zouden we dat ook gaan vieren?) waarop de Amerikanen massaal aan het cadeautjes inkopen beginnen en dan met een boel korting. In Nederland zijn er ook meer en meer bedrijven die aan die Black Frida-kortingsacties meedoen. Hit100 niet, wij garanderen het hele jaar rond het maximale aantal hits voor de laagste prijs: 0 euro, reclamevrij. Wat wil je nog meer?

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.