Tijd voor een feestje, downtown?


We hebben ooit een collega gehad, die de confessie deed dat als hij zijn wasgoed moest strijken hij dan altijd het nummer ‘Downtown’ van Petula Clark aanzette. ‘Omdat het zoveel energie uitstraalt en je zelfs zin krijgt in zo’n saai klusje als strijken’, was zijn toelichting. En dat er power in deze 60’s klassieker zit is zeker. Het nummer draagt een zekere belofte uit, dat als je vanavond de stad in gaat het ‘allemaal weer goed komt’. Zo’n gevoel in de week van 5 mei kan geen kwaad, want ga jij nog stappen de komende dagen? Zo niet, dan hebben wij hier in ieder geval ruim twee uur feestelijke muziek voor je, reclamevrij!

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.