Hit100 starts you up


Best wel aandoenlijk om Mick Jagger in 1981 in zijn turnpakje rond te zien huppelen in de clip van Start me up. En dat terwijl er zoveel power van het nummer uitgaat. Het is een prima opstarter van een moeilijke werkdag. Om jezelf aan te sporen als je onderweg naar het kantoor bent om daar bijvoorbeeld een presentatie te moeten houden. We hebben weer heel veel energie in de programma’s van deze week gestopt. Ruim twee uur reclamevrije radio, waar je dankzij je 4G-internet overal naar kunt luisteren. Zelfs moeiteloos in de rest van Europa sinds deze maand. En mocht je inderdaad op vakantie gaan: Goede reis en veel plezier!

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.