Klassieke tennisgame basis hit van Olly Murs


Je weet niet wat je ziet als je kijkt naar deze videoclip van Olly Murs en Louisa Johnson. De twee dompelen zich helemaal onder in de sfeer van grote tenniswedstrijden uit de jaren zeventig. Vooraf aan de clip geven ze een interview, alsof ze zelf straks ook echt de sterren van de hemel gaan spelen. Dat doen ze dan ook wel, maar met muziek! Want Unpredictable is een fijn nummer om mee te nemen in de Spotify Zomerspeellijst als je op vakantie gaat. Wij spelen het nummer in een van de programma’s die hier onder online staan. Weer ruim 2 uur reclamevrije muziek. Alleen daarmee al bereik je probleemloos de Nederlandse grens!

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.