We wish you: Sunny Days!


Hit100 gaat er even van tussen. Genieten van de zon, lekker niks doen. Voeten in het water, zon op het gezicht. Wat past daar beter bij dat wat misschien wel de zomerhit van 2017 wordt: Sunny Days van Armin van Buuren. Behalve deze track, nog veel meer zonnige klanken in de programma’s van deze week. Zoals gebruikelijk reclamevrij. Lekker om te draaien als je al roamend door Europa gaat en voor je tent zit te kaarten en daar een muziekje bij wilt. Hit100 staat daarvoor klaar. En er is nog ruim honderd uur aan lekkere programma’s op deze site via Mixcloud te vinden. Voor nu: We wensen je zonnige dagen, dan hebben wij die ook. En tot gauw!

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.