Kijk, Taylor Swift schrijft je een brief


Net zoals het al decennia een gewoonte is dat je een videoclip maakt bij je hit, is het nu inmiddels traditie dat je daarnaast ook een ‘lyrics version’ maakt van je song. En dat vraagt toch wel weer een ander soort creativiteit van de filmers. En in sommige gevallen vraag je je zelfs af of zo’n clip met alleen maar tekst niet meer werk is dan het schieten van een video van de artiest zelf die het nummer maakt. Dat idee bekroop ons ook bij het zien van de clip van Taylor Swift, die de uitstraling heeft of ze je zelf een brief (een brief??, wie schrijft die nu nog?) schrijft. Er komen in ieder geval typemachines in voor en die zijn toch al uit de prehistorie.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.