Kelsea Ballerini: We zijn allemaal legendarisch


Zou je muziek onder een microscoop leggen hou je natuurlijk niet meer over dan een rijtje noten. Maar het gaat vooral om de volgorde waarin je ze legt en wat voor een emotie je daarmee tot uitdrukking weet te brengen. Daarin schuilt de kracht van muziek. Kelsea Ballerini geeft je een beetje een steun in de rug: Ze zingt hoe we allemaal een beetje legendarisch zijn. Uniek zijn we sowieso, al vergeten we dat misschien wel eens. Maar er is geen vingerafdruk gelijk in de hele wereld. Blijft bijzonder toch? En wie is die Kelsea Ballerini? Het is een in 1993 in de Verenigde Staten geboren country zangeres.In 2017 kreeg ze een nominatie voor de ‘beste nieuwe artiest’. Ze groeide op in Knoxville, waar haar vader (van Italiaanse afkomst) salesmanager was bij een country-radiostation. Ah, dat verklaart alweer veel. Dit nummer en meer is te beluisteren in de programma’s van Hit100 van deze week. Veel plezier!

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.