Happyland, willen we daar niet allemaal wonen?


Måns Zelmerlöw heeft een hoofdrol in het programma van Hit100 van deze week. Dit wordt er over hem geschreven: De Zweedse zanger Måns Zelmerlöw (1986) breekt door als hij in 2005 meedoet aan Swedish Idol. Het levert hem onder meer rollen op in de musicals Grease en Footloose. In 2007 brengt hij zijn debuutalbum Stand by For uit, waarvoor hij zelf verschillende nummers schrijft. De plaat haalt de eerste plaats in de Zweedse albumlijsten. Zijn grootste succes komt als hij in 2015 voor Zweden het Eurovisie Songfestival wint met het nummer “Heroes”. Nu komt hij met Happyland, waar een video bij hoort waarin hij als zwerver te zien is.

En deze video willen we je ook niet onthouden deze week, Crazy van Lost Frequencies & Zonderling

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.