George Ezra, die stem, die stem


Sommige mensen hebben een stem die helemaal niet bij hun lichaam past. Alsof er een vergissing is gemaakt. Dat idee hebben wij altijd als we naar George Ezra luisteren. Daarbij denken we aan een meterslange dikke kerel met een grote baard. Maar zo is de echte George Ezra helemaal niet! In de Britse top 30 komt hij deze week binnen met het nummer Shotgun. Een lekkere meezinger, zoals ook wel blijkt uit bijgaande live-video van een recent optreden.Ezra (in 1993 geboren in het Britse Hertford) studeerde vanaf 2011 aan het British and Irish Modern Music Institute in Bristol en had al binnen een jaar een platencontract met Columbia Records (deel van Sony Music). Zijn doorbraak kwam met de hit Budapest.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.