Live it up with soccer and hit100


Wil het een beetje lukken om dit jaar in de WK-sferen te komen? Moeilijk hè? Het valt niet mee om hetzelfde gevoel te krijgen als Oranje niet meespeelt. We doen wel ons best door zoveel mogelijk wedstrijden te kijken. Aan de tune die bij het WK van dit jaar hoort zal het in ieder geval niet liggen. Met Live It Up wordt je gestimuleerd om vooral te genieten van elk moment dat het leven je biedt. En dat doen we dan maar ook. Overigens worden we daarbij wel geweldig geholpen door het fantastische weer dat we in het voorjaar van 2018 gekregen hebben. Dus: De tune van het WK en veel meer zomerse muziek in ruim twee uur reclamevrije radio.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.