Working my way back to you Hit100!


Als je deze videoclip van de Spinners weer ziet dan weet je dat het hard werken is om artiest te zijn. Niet alleen moet de muziek perfect zijn, maar ook het bijbehorende (unieke) dansje. Nou, dat ging deze groep uit Detroit prima af in 1980. Alweer bijna veertig jaar geleden dat we allemaal op dit soort muziek aan het dansen waren in discotheken (…en ook die zijn aan het verdwijnen op het platteland). Kortom, we zijn weer lekker nostalgisch in het programma van Hit100 van deze week. En uiteraard zijn de ruim twee uur reclamevrije muziek weer gelardeerd met allerlei nieuwe, opkomende hits uit de Top 40. Zodat je bij de tijd blijft en met je tijd meegaat!

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.