Aah, la France, even die vakantiesfeer vasthouden


De dag beginnen met een croissant, dat is iets waar je makkelijk aan kunt wennen. Man, wat een prachtig weer hebben we gehad in Frankrijk. Lekker zwemmen en wandelen bij temperaturen van rond de 30 graden! Maar dan nu weer gewoon aan de bak. Ook met wekelijkse programma’s voor Hit100. Vanaf deze week experimenteren we ook met een nieuwspodcast, met een overzicht van de belangrijkste/leukste berichten van de afgelopen week. Die zit hier, samen met het reclamevrije programma, onder. Fijn dat de nummer 1 uit de top 40 van deze week een Franstalige hit is van Aya Nakamura. Aya Nakamura, geboren als Aya Danioko (Bamako, 10 mei 1995), is een Franse R&B-zangeres van Malinese afkomst. In Frankrijk is Nakamura al langer bekend; anno 2018 is zij ook in Nederland via MTV en YouTube te zien en te beluisteren met het nummer “Djadja”.

Ook een hele aardige videoclip zit bij de nieuwste hit van Janet Jackson. Hiermee hou je zeker het zomergevoel vast!

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.