As long as I got something to believe in…


“As long as I got something to believe in” is het refrein van de song Dreamer van Martin Garrix samen met Mike Yung. Een nummer dat precies past in de tijd van het jaar. Rond deze tijd stroomt de top 40 vol met slow nummers met een hoopvolle ondertoon, omdat we daar (kennelijk) aan toe zijn als mensheid. Dus vooral blijven geloven mensen! Waar dan ook in: Een betere wereld, schone zee, vrede op aarde en meer. Het nummer komt uiteraard ook voorbij in het reclamevrije programma van Hit100 van deze week. En even als geheugenopfrisser uit wikipedia: Martin Garrix, artiestennaam van Martijn Gerard Garritsen (Amstelveen, 14 mei 1996), is een Nederlandse dj en muziekproducent. Garrix verwierf internationale bekendheid met de single Animals. Als dj heeft hij inmiddels op verscheidende grote festivals opgetreden, waaronder Coachella, Ultra Music Festival en Tomorrowland.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.