No Lost Frequencies here on Hit100


Beetje cryptisch, de tekst boven dit stukje. Mocht je op zoek zijn naar de muziek van Lost Frequencies dan ben je juist op het goede adres. We bedoelden er mee dat je met online radio helemaal niks meer van doen hebt met frequenties, zoals vroeger op FM-radio. Als je weet dat jouw muziek te beluisteren is op Hit100.nl, dan is dat het enige dat je te onthouden hebt. We hebben honderden uren aan radio voor je klaarstaan, reclamevrij en dat speelt dan ook storingsvrij, zonder dat je aan de radioschaal hoeft te draaien. Deze week het nummer Like I love you, een bescheiden tip uit de afgelopen zomer, voor Lost Frequencies. Dat is de artiestennaam van Felix De Laet (Brussel, 30 november 1993), een Belgisch dj-producer. Terwijl de bladeren om je oren dwarrelen kan het geen kwaad om die zomerse muziek weer terug te halen.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.