It’s christmas!

Cher en Rosie O’Donnell zingen je een vrolijke kerst toe.

Uit de bijna oneindige voorraad aan kersthits hebben we er deze week weer een paar gehaald om je plezier en warmte te geven tijdens de kerstdagen van 2018. Daarbij onder andere ‘It’s Christmas’ van Cher en Rosie O’Donnell, die zich bijna ongemerkt in de loop der jaren genesteld heeft in onze lijst van ‘kerst evergreens’. Uiteraard ook een aantal nieuwe hits uit de top 40 van deze week, want we blijven (net als jij) graag bij de tijd met het ritme van nu. Voor nu: Fijne kerstdagen en volgende week zijn we hier op deze plek met de Top 50 van 2018. Ons eigen overzicht van de beste platen van het afgelopen jaar.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.