Good lovin’ to you too!

Young Rascals uit 1966

De beelden hier boven zijn een beetje blurry, maar hé wat wil je ook na maar liefst vijftig jaar! De power van de song is er niet minder om. Good Lovin’ van de (Young) Rascals is een van de klassiekers die deze week te beluisteren is in het programma van Hit100. Wikipedia over deze groep:

The Rascals (aanvankelijk bekend als The Young Rascals) was een Amerikaanse rockband, die in Europa vooral bekend is vanwege de hits “Good Lovin’”, “Groovin’” en “People Got To Be Free”. The Rascals werd opgericht in New York. Om naamsverwarring te vermijden met een reeds bestaande groep “The Rascals” in de Verenigde Staten, werd tijdelijk de naam The Young Rascals aangenomen, onder welke naam de hits “Good Lovin’” en “Groovin’” werden uitgebracht.

De groep was actief in de jaren 1965 tot 1972 met succesvolle live optredens. In 1972 ontbond de groep zich. 

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.