Jij nog een beetje Slade?, da’s gezond voor je!

Allemachtig, wat is muziek krachtig. Als je sommige nummers terugluistert is het alsof je in een tijdmachine stapt. Neem nu Coz’ I luv you van Slade. Waren we in die jaren niet allemaal fan van die groep? Ze waren licht alternatief en daardoor OK bij de meeste tieners en brugklassers. Luister je naar dit nummer dan flitsen de beelden van klassenavonden en uren studeren met de radio aan je voorbij. Dat is ook helemaal het idee van Hit100, dat je echter ook bij de tijd wil houden. Want alleen maar ‘oude sokken muziek’, dat maakt het leven saai. Daarom ook de nieuwste van Ariane Grande uit de top 40: 7 rings. Had je al gelezen dat ze bij dat nummer een verkeerde tattoo had laten zetten?

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.