Herinner je je deze nog? 60 jaar terug!

’the very talented Neil Sedaka’ – Uit 1959!

Heerlijk om te grasduinen in oude muziek. Het zijn niet alleen de klanken, maar vooral ook de herinneringen die tussen die muziek doorgeweven zijn. Zoals deze hier boven van Neil Sedaka met Oh Carol. Daarmee zit je meteen weer op zondagmorgens met de transistor in je bed te luisteren naar Radio Veronica (in die jaren had je nog geen tv waar ouders je op dat tijdstip voor konden zetten zodat zij nog even rustig door konden slapen!). Het is een van de gouwe ouwe die voorbij komt in het programma van Hit100 van deze week, maar uiteraard ook de nieuwste hits uit de top 40 van Nederland, de top 30 van Engeland en de top 100 van Amerika. Op die manier blijf je bij de tijd en wordt je geen (muzikale) ‘oude sok’.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.