BTS met de zomerhit van 2019?

Wordt dit de zomerhit van 2019? Het heeft in ieder geval alle ingrediënten in zich: Vrolijk makend, leuke danspasjes in de video, makkelijk mee te galmen (ondanks dat het onverstaanbaar bringlisch is) en waarschijnlijk op het juiste moment in het jaar gelanceerd. We hebben het over Boy with Luv van BTS. Het is uiterst commerciële muziek. Geen wonder, want de band is in elkaar geknutseld. Een ouderwetse boyband voor de hits en het geld. Lees wat Wikipedia er over schrijft: BTS (Hangul: 방탄소년단; RR: Bangtan Sonyeondan), ook wel Bangtan Boys genoemd, is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2013 werd opgezet door Big Hit Entertainment. De groep bestaat uit zeven jonge mannen: RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jungkook. Te beluisteren in de show van Hit100 van deze week.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.