Hey look Ma, I made it!

Wie wil er geen succes in het leven?

Wat een lekker fris geluid is dit nummer van Panic! At the Disco. Originele naam, originele clip. Het gaat er over dat iedereen wel succes in zijn leven wil hebben. Hier verandert de leadzanger in een handpop om dat beeld te geven. Hij haalt zichzelf wel naar beneden, alsof hij een liedjesmachine is, maar als dit is wat hij aan de lopende band maakt: kom maar door dan! De band had zijn eerste succes in thuisland Amerika in 2005, maar brak vorig jaar (2018) echt door met High Hopes. Nou, in ieder geval maken ze met dit nummer de hoge verwachtingen waar. Het nummer is te beluisteren in het programma van Hit100 van deze week.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.