Hello Lady Antebellum!

Wie dacht dat het na Need you now gedaan was met de band Lady Antebellum, die heeft het mis. In hun thuisland zijn ze nog steeds een groot succes, getuige dit laatste nummer (hier boven en in het programma van deze week). Wat schrijft wikipedia over ze? “Lady Antebellum is een Amerikaanse countrygroep uit Nashville. De band bestaat uit Charles Kelley, Dave Haywood en Hillary Scott.

De groep werd gevormd in 2006 en hun eerste singles behaalden direct hoge noteringen in de Amerikaanse Hot Country Songs-hitlijsten. Met de single Need you now scoorde de groep hun grootste hit en werd ook een internationale doorbraak bewerkstelligd. Het gelijknamige album Need you now, dat verscheen in 2010, werd eveneens in diverse landen een succes. Buiten de Verenigde Staten nam de populariteit van Lady Antebellum echter snel weer af.”

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.