Alleen Dotan kan dit zo

Dotan, de artiestennaam voor de in 1986 in Jeruzalem geboren Dotan Harpenau, kwam al in juli 2005 op 18-jarige leeftijd in het nieuws omdat hij zijn middelbare school, het Goois Lyceum, voor de kortgedingrechter daagde. Hij verloor de rechtszaak, die draaide om een door Dotan betwiste examenuitslag. Zijn muziekloopbaan begon in 2010. Toen tekende hij een contract bij EMI Group. Dit resulteerde in opnames voor zijn debuutalbum Dream parade in Los Angeles. Na enige successen kwam hij in opspraak omdat hij nep-accounts gebruikte op social media, die hem onder andere bewierrookten voor zijn goede daden. En nu, een jaar nadat hij in opspraak kwam, komt zijn nummer Numb uit. In dit nummer refereert hij aan de ophef. Meer bij Wikipedia

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.