All around the world, lalala

R3HAB x A Touch of Class is volgens Wikipedia Fadil El Ghoul (Breda, 2 april 1986). Dit is de artiestennaam van deze Nederlandse diskjockey en producer van Marokkaanse komaf. R3HAB begon zijn carrière eind-2007. Hij produceerde het nummer “Mrkrstft” samen met Hardwell. In 2010 komt R3HAB met het nummer Get Get Down (samen met Addy van der Zwan) voor het eerst in de Tipparade. Nu dan eindelijk een Top 40-notering. En te beluisteren in de show van deze week. En als je zegt: ‘Dit nummer komt me bekend voor’, dat klopt, het is een cover. Het werd oorspronkelijk uitgebracht door ATC, dat zich later A Touch of Class noemde.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.