I can buy my own drinks

Zeer zelfverzekerd kijken ze in de lens, dit drietal dat zingt onder de naam ‘ Runaway June’. In de goede vertrouwde, ‘sunny side up’, Country-stijl zingen ze over hoe ze volledig zelfstandig door het leven (willen) gaan, zonder afhankelijk te zijn van mannen. Dat levert een pittige song op onder de titel ‘I can buy my own drinks’. De groep bestaat uit Naomi Cooke, Hannah Mulholland en Jennifer Wayne en werd opgericht in 2015. Leuk om te vermelden is dat Jennifer Wayne kleindochter is van de bekende (western) acteur John Wayne Het nummer is hier boven te zien en uiteraard te beluisteren in het programma van Hit100 van deze week.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.