Lover in het poppenhuis van Taylor Swift

In 1981 begon MTV, het station dat aanvankelijk alleen maar videoclips uitzond en daarmee uniek was. Als je bedenkt dat er al sinds die tijd (bijna 40 jaar) bij bijna elke wittrack een videoclip gemaakt wordt, dan is het opmerkelijk dat er nog steeds meer nieuwe invalshoeken te vinden zijn. Zo zijn wij bijvoorbeeld wel onder de indruk van de clip bij het nummer ‘Lover’ van Taylor Swift. Je wordt als kijker meegenomen door een naar wat het schijnt eindeloos poppenhuis, want de nieuwe kamers blijven maar komen. En overal is Taylor samen met haar ‘lover’. Het nummer zelf moeten we nog even aan wennen. Het is niet een kant-en-klare kraker, maar misschien vindt het op termijn zijn weg in onze hersenpan. Het is in ieder geval al te beluisteren in de programma’s van Hit100 van deze week.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.