These are the times, we’ve been waiting for

Martin Garrix is een van die dj-helden die ons land rijk is. Knap hoe hij nu weer een echt zomers nummer heeft gemaakt. De clip hier boven is ook aardig gevonden: twee verschillende oortjes brengen een man en een vrouw samen. Wikipedia schrijft o.a. over hem: Martin Garrix is de artiestennaam van Martijn Gerard Garritsen (Amstelveen, 14 mei 1996). Hij heeft als dj inmiddels op verschillende grote festivals opgetreden, waaronder Coachella, Ultra Music Festival en Tomorrowland. In 2016, 2017 en 2018 stond hij op nummer 1 in de top 100 dj lijst van DJ Magazine. Zijn nieuwe nummer is deze week te beluisteren in de reclamevrije programma’s van Hit100.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.