Dance Monkey!

Wel een (te) gekke videoclip bij het nummer Dance Monkey van Tones and I. Het gaat om drie oude mannen die zich niet langer in een verpleeghuis opgesloten laten zitten en er op uitgaan om te gaan b/feesten zoals ze vroeger deden. Het aparte is dat de stem in dit nummer helemaal niet past bij degene die zingt. Nu is dat niet zo gek, want de hoofdrol in de video wordt gespeeld door een man, terwijl Tones and I bestaat uit de Australische singer-songwriter Toni Watson (geb. 2000). Haar eerste nummer was ‘Johnny Run Away’ en dit tweede nummer is meteen een internationaal succes in Australië, Denemarken, Ierland, Noorwegen en Zweden. En nu dus ook Nederland.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.