Nice to meet Ya!

Lekkere opener van de show van deze week!

Over de featured artist van deze week schrijft Wikipedia o.a.: Niall James Horan (geb. 13 september 1993) is een Ierse zanger die voornamelijk bekend werd als lid van de boyband One Direction. Daarnaast heeft hij ook solohits met This town, Slow hands, Too much to ask “On the loose en “Nice to meet ya”. Op zestienjarige leeftijd nam Niall Horan deel aan The X Factor en zong hij het nummer So sick en ging hij door naar de volgende ronde. In de bootcamp faalde hij, maar op suggestie van jurylid Simon Cowell vormde hij samen met Zayn Malik, Harry Styles, Liam Payne en Louis Tomlinson een boyband. Uiteindelijk eindigde One Direction als derde tijdens die editie van The X Factor.

We hebben weer uren aan reclamevrije radio voor je klaar staan.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.