Ready when you are

Kensington is weer terug met een nieuw nummer Uncharted. Even je geheugen opfrissen met wat info uit Wikipedia:

Kensington is een Nederlandse band uit Utrecht die werd opgericht in 2005.In 2002 waren Casper Starreveld en Jan Haker klasgenoten aan het Montessori Lyceum Herman Jordan in Zeist. Voor een schoolopdracht schreven ze het nummer ‘Make it count’ en traden als ‘TwoBeez’ (naar hun klas 2B) op tijdens een muziekavond op de school. Met Lucas Lenselink en Luuk Verink gingen ze daarna verder met de schoolband ‘Quad’. Kensington ontstond nadat de schoolband ‘Quad’ uit elkaar ging, omdat gitarist Luuk Verink de band verliet. Het nummer is deze week te beluisteren in de programma’s van Hit100.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.