Where is Gazebo gone?

Een gazebo is een klein tuinhuisje, maar geschreven met een hoofdletter gaat het om de artiest Gazebo. En daar gaat dan weer de naam van Paul Mazzolini achter schuil. Mazzolini werd in 1960 geboren in Beiroet als zoon van een Italiaanse vader en een Amerikaanse moeder.

In 1983 scoorde hij een gigantische hit met zijn single I Like Chopin. Daarvan werden wereldwijd 8 miljoen exemplaren verkocht. Mazzolini bleek echter wel een ‘one hit wonder’ te zijn, want daarna wist hij geen plaat meer in de hitparades te krijgen. Maar van de royalties zal hij ongetwijfeld ruim kunnen leven. En in 1997 startte hij met een eigen platenlabel: Softworks. Sinds die tijd werkt hij als producer voor andere artiesten.

En dan deze nog: Er is altijd een plekje in ons hart voor een nieuwe kersthit. Ditmaal van Edwin Evers en zijn band. Hieronder de bijbehorende clip. Daar weer onder onze programma’s van deze week. Fijne kerstdagen!

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.