Don’t get my wrong

Hier bij Hit100.nl gaat het vooral om oldies, lekkere muziek uit de jaren 60, 70, 80 etc. Ongeveer 90% van elk uur bestaat uit oude muziek, de rest zijn nieuwe nummers van de hedendaagse hitparades in Nederland, Engeland en de VS. In het programma van deze week flitsen we terug naar de jaren 80, toen er nog een zendschip onder de naam Laser 558 op de Noordzee dobberde en deze hit daar toen veelvuldig uit de luidsprekers klonk. Vandaag ook ‘Don’t get me wrong’ bij Hit100!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.