I don’t want to die alone

Er is nog nooit wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, maar volgens mij gaat de snelheid van de Top 40-muziek ook een paar maten naar beneden in de donkere maanden van het jaar.

Vlak voor kerst is het vaak zo dat er opmerkelijk veel rustige platen verschenen en nu in januari en februari is dat wederom het geval. We hebben misschien meer tijd voor contemplatie? Of daar in ieder geval behoefte aan.

De muziek ondersteunt dat. Zoals dit nummer van Sam Smith ‘To die for’. Even over hem: Samuel Frederick Smith (geboren in 1992) is een Engelse singe/songwriter. Smith werd in oktober 2012 bekend met de single ‘Latch’, die nummer 11 werd in de Britse hitparade.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.