Sia swingt met BTS

Het lijkt wel alsof ze een deel van het Zuid-Koreaanse leger hebben opgeroepen voor deze video. BTS, ook wel Bangtan Boys genoemd, de Zuid-Koreaanse k-popgroep, heeft samen met Sia een nieuwe hit gemaakt. BTS zelf is meestal niet te verstaan, op wat Engelse kreten in het refrein na, maar ze weten wel een vrolijk geheel te scheppen. Met ‘On’ zijn ze te beluisteren in de reclamevrije show van Hit100 van deze week.

BTS werd in 2013 opgezet door Big Hit Entertainment. De groep bestaat uit drie rappers, namelijk RM (Kim Namjoon), Suga (Min Yoongi) en J-hope (Jung Hoseok) en vier zangers, Jin (Kim Seokjin), Jimin (Park Jimin), V (Kim Taehyung) en Jungkook (Jeon Jungkook). BTS stond op 13 oktober 2018 in de Ziggodome in Amsterdam. En ze komen 8 juli 2020 ook naar de Kuip in Rotterdam.

En deze is ook leuk: Taylor Swift die zich gedraagt als zo’n onhebbelijke mannelijke baas, die áltijd wil winnen. (type: Alfa reu, eerst overal een plasje overheen doen)

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.