Bring it all back…the good life

Da’s een oudje! Maar je wordt er wel vrolijk van. S Club 7 werd in 1998 in Engeland opgericht. Het was een project van voormalig Spice Girls manager Simon Fuller in samenwerking met de BBC. De leden van de band hadden een programma (comedy) waarin ze zichzelf speelden.

De groep woonde samen en probeerde beroemd te worden. De naam van het programma wisselde met iedere locatie: Miami 7, LA 7, Hollywood 7 en Viva S Club in Spanje. De leden zongen in elke aflevering een van de liedjes van hun huidige album. In maart 2002 stapte Paul Cattermole, de oudste zanger van de band, uit de band. De overgebleven zes leden bleven samen onder de naam S Club tot de release van hun film Seeing Double in april 2003, waarna ze in dezelfde maand uit elkaar gingen. Hun hit ‘Bring it all back’ is ook te beluisteren in de programma’s van deze week.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.