Times like these (BBC live)

Er wordt van schrijvers wel eens gezegd dat tegenslag tot de mooiste scheppingen leidt. Dat kun je ook wel zeggen van de musici die in hun huis opgesloten zitten ten tijde van de coronacrisis. Luister eens naar het prachtige ‘Times like these’ dat via de BBC is uitgezonden met medewerking van een groot aantal artiesten vanuit hun woonkamers.

Dit zijn de artiesten die meewerkten:

5 Seconds of Summer AJ Tracey Anne-Marie Bastille Biffy Clyro Celeste Chris Martin of Coldplay Dermot Kennedy Dua Lipa Ellie Goulding Foo Fighters Grace Carter Hailee Steinfeld Jess Glynne Mabel Paloma Faith Rag’n’Bone Man Rita Ora Royal Blood Sam Fender Sean Paul Sigrid YUNGBLUD Zara Larsson

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.