Hit the road, or not

Te beluisteren in het programma van deze week, de nr 1 uit de Billboard Hot100 van Amerika: Rain on me van Lady Gaga met Ariana Grande

We mogen vanaf nu weer op vakantie in Europa, maar het wordt wel een reis met de handrem er op. Want wat mag je wel en wat niet als je in het buitenland bent? En wat te doen als er opeens weer een uitbraak is en het land waar je bent gaat op slot. De Nederlandse overheid heeft al gezegd dat ze je dan niet meer komen halen. Wij bij Hit100 blijven dit jaar maar gewoon in Nederland. Geen straf. Er is hier meer dan genoeg te beleven in ons land. En dan hebben we de muziek van Hit100 ook lekker bij de hand. Voor jou, speciaal, ook weer twee uur reclamevrije radio deze week:

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.