Roadtrip met Lucas & Steve

Letters is een plaatje, zoals bijgaande videoclip ook laat zien, om lekker met je ramen auto een roadtrip te gaan maken. Ondertussen hoofd-mee-swingen op dit nummer van Lucas & Steve.

Wie dat zijn? Wikipedia meldt: Lucas & Steve is een dj-duo bestaande uit Lucas de Wert en Steven Jansen. Beiden komen uit Maastricht. Lucas en Steven hadden al enige clubervaring voordat ze in 2010 begonnen samen te werken als Lucas & Steve. Na enkele tracks uit te hebben gebracht, tekenden zij in 2014 bij Spinnin’ Deep, een dochterlabel van Spinnin’ Records. In 2016 hadden ze hun eerste succes met Make It Right en in de zomer van dat jaar scoorden ze hun eerste Top 40-hit met Summer on You, een samenwerking met Sam Feldt en Wulf.

En deze week te beluisteren in de reclamevrije programma’s van Hit100.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.