We worden altijd vrolijk van de Jonas Brothers

Kan dit de zomerhit van 2020 worden? Volgens ons wel. Laten we beginnen met de onthulling dat onze mening wat betreft de Jonas Brothers wel een beetje gekleurd is: Wij worden namelijk instant vrolijk van nummers van deze band. Even nog Wikipedia raadplegen over deze band: De Jonas Brothers is een Amerikaanse poprockband uit Wyckoff, New Jersey. De band bestaat uit de drie broers Kevin (Teaneck, 5 november 1987), Joe (Casa Grande, 15 augustus 1989) en Nick Jonas (Dallas, 16 september 1992). Op 29 oktober 2013 zetten de broers een punt achter hun carrière als band, maar sinds 28 februari 2019 zijn ze weer bij elkaar.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.