Goldkimono for a laid back summer

Heerlijk, heerlijk, deze feelgood sound. Daarmee kom je elke zomer door, ook die van 2020. Bij de Top40 schrijven ze over deze (Nederlandse!) artiest: ,,Als tiener al was Martijn Konijnenburg bezig met muziek en via de Rockacademie in Tilburg ontstond de band Leaf. Zo scoort de groep met Wonderwoman een hit die tot nummer 8 weet te komen. New Song, dat in 2008 in de Top 40 komt, deed het met een 26e plek als beste resultaat wat minder. Na talloze festivals viel in 2009 het doek, waarna Martijn zich bezig ging houden met het schrijven van nummers. Dat was eerst voor Krystl en later volgden ook artiesten als Anouk en Ferry Corsten. Inmiddels passen daar ook de namen van Diggy Dex, Dotan en VanVelzen bij. Martijn Konijnenbeurg wist in 2015 al miljoenen streams op zijn naam te schrijven door zijn werk voor Kygo. Zo schreef hij mee aan Firestone. In 2020 brengt hij, als Goldkimono, de track To Tomorrow uit”.

Deze week te beluisteren in het programma van Hit100!

En deze willen we je ook niet onthouden: ‘House Arrest’, van het Amerikaanse duo Sofi Tukker. Met daarin videoclipjes van dansende mensen thuis tijdens hun quarantaine vanwege covid19. Het maakt je instant-vrolijk.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.