Muzikaal huwelijk tussen Tina Turner en Kygo

Euhm, of Kygo hier zo goed aan heeft gedaan?, we weten het niet. Viel er nog veel te verbeteren aan het origineel van Tina Turner? Na 1 minuut van het in totaal 3 minuten durende nummer komt er wat extra beat en is de stem van Tina Turner anders gemixt in het nummer What’s love got to do with it. De eerdere remix van Whitney Houston konden we wel waarderen. Maar misschien moet dit nummer ook een beetje rijpen. Luister en oordeel zelf. De track komt ook voorbij in het programma van Hit100 van deze week.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.