Heb je dit zomerse dansje al geprobeerd?

Master KG met Jerusalema heeft deze zomer tot een dance-challenge geleid. Je moet een dansje doen als een ober met een bord in je hand. Je mag ondertussen eten, maar doet zo nu en dan of je je bord bijna laat vallen. Vrolijk makend om naar te kijken. Boven kun je een van de uitvoeringen zien. Het nummer is deze week als hoogste nieuwe binnengekomen in de top 40. Je kunt het hier onder beluisteren in een van de reclamevrije-programma’s van Hit100.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.