Banners = nieuw talent uit Liverpool

Iedereen wil wel van (enig) belang zijn in het leven. ‘I wanna be someone’ zingt Banners in dit nummer, dat nieuw binnen is gekomen in de top 40. Banners is de artiestennaam voor Michael Joseph Nelson. Een artiest die opgroeide in Liverpool. Hij begon met zingen in het Liverpool Cathedral Choir. Na in Canada gesleuteld te hebben aan zijn sound was hij klaar voor een solo-carrière. Het lijkt er op dat de Beatles-stad nieuw talent heeft voortgebracht. Lekkere muziek, te beluisteren in onderstaande programma’s.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.