Please be punctual

Een van de leukste en misschien ook meteen wel weer moeilijkste dingen is het verzinnen van de naam van je (pop)band als je met je muzikale loopbaan begint. Want ja, het moet klinken als een klok. Mensen moeten je naam direct weten te herinneren. Zo zullen de heren van Punctual ook gedacht hebben. Nauwgezet, strakke lijntjes, dat is wat je je bij die naam voorstelt. En zo klinkt hun muziek ook. Niet verrassend, maar wel lekker in het gehoor liggend. Luister maar. En achter de naam gaan Will Lansley en John Morgan schuil, een Brits duo uit Bristol.

Mix Of The Week: Punctual

British DJ/Producer duo, Punctual is Will Lansley and John Morgan. Taking cues from the Bristol music scene where they met and started collaborating and now residing in London, Punctual draw inspiration from all corners of commercial dance music.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.