This one’s for the girls

Het is een soort van bekentenis: Naar mate ik ouder wordt ben ik country-muziek steeds meer gaan waarderen. Had dat tegen de 14-jarige versie van mezelf gezegd, dan had ik je uitgelachen. Maar toch is het zo. Country is net een rijpere vorm van muziek, net als sommige soorten bier en wijn. Daar hou je als je jong bent ook niet van, maar later kun je de smaak steeds meer waarderen. En dit nummer – This one’s for the girls – uit 2003 is ook zo’n prachtnummer. Een powersong voor alle vrouwen ter wereld!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.